Het werk waar wij trots op zijn

Of het nu gaat om o.a. uw huistijl drukwerk, productbrochure of een aansprekende poster, vakmanschap op het gebied van technisch dtp komt hierbij om de hoek kijken. Dat heeft Shortdesign volop in huis. Daarmee bent u niet alleen verzekerd van een mooi ontwerp, maar ook van een bestand waarmee de drukker uitstekend uit de voeten kan. Probleemloze producties, daar staat Shortdesign voor.

Shortdesign in specialist op het gebied van verpakkingen, vooral op het gebied van natuurvoeding. Juist die laatste verpakkingen moeten voldoen aan zeer strenge eisen die de EU stelt. Shortdesign slaagt erin om, daarmee rekening houdend, elke keer weer een aansprekende verpakking te presenteren. En ondertussen wordt uiteraard de huisstijl van de klant geen moment uit het oog verloren…

Geen bedrijf zonder website. Hoe houdt u de aandacht van de bezoeker vast? De grafische vormgevers van Shortdesign kijken natuurlijk naar functionaliteit en uitstraling, ‘veel of weinig tekst’ en ‘meer of minder foto’s’. Het gaat daarbij om aandacht winnen, aandacht houden en aanzetten tot actie. Daarin speelt de balans tussen vorm en functie en beeld en tekst een essentiële rol, net als gevonden worden en herkenbaar zijn.